نگهداری برخی مواد غذایی مانند نان و گوجه در یخچال نه تنها آن‌ها را تازه نگه نمی‌دارد بلکه باعث فاسد شدن آن‌ها نیز می‌شود. در این مطلب به پنج مواد غذایی اشاره شده است که نگهداری آنها در یخچال باعث فساد می‌شود و مصرف آن مضر خواهد بود.

یخچال - تخم مرغ

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یخچال‌هایی که امروزه تقریبا در تمامی خانه‌ها قرار دارند و برای نگهداری مواد غذایی استفاده می‌شوند الهام گرفته از یخچال‌های طبیعی هستند که میلیون‌ها سال پیش در مناطق سرد سیر وجود داشته است.

در این‌که یخچال و فریزرها در نگهداری مواد غذایی مکان‌های مناسبی هستند و از فاسد شدن آنها جلوگیری می‌کنند هیچ شکی نیست اما نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال نه تنها مناسب نیست بلکه باعث فاسد شدن آنها و ایجاد باکتری می‌شود. در ادامه این گزارش به پنج مواد غذایی اشاره شده است که نگهداری آنها در یخچال باعث فساد می‌شود و مصرف آن مضر خواهد بود.

۵ ماده غذایی که نگهداری آن‌ها در یخچال اشتباه است

نان

نگهداری نان در یخچال، آن را بیات و خشک می‌کند. نگهداری نان در مکان خشک و خنک مانند کابینت یا سطل نان باعث طراوت بیشتر می‌شود و برای مدت طولانی‌تری قابل استفاده می‌شود.

موز

برخلاف عقیده بسیاری از افراد، نگهداری موز در یخچال یک اقدام کاملا اشتباه است؛ چراکه سلول‌های این میوه تحمل سرما را ندارند و در زمان بسیار کوتاهی فاسد می‌شوند. پس موز را تازه میل کنید و از قرار دادن آن در یخچال اجتناب کنید.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی اغلب در یخچال نگه داری می‌شود اما این‌که در سرما نگهداری می‌شود به غشای داخل میوه آسیب می‌رساند و طعم و بافت آن را تغییر می‌دهد.

سیب‌زمینی

سیب‌زمینی بدترین مواد غذایی ممکن برای نگهداری در یخچال است. نشاسته موجود در سیب زمینی در یخچال و در سرما تبدیل به قند می‌شود و در حین پخت، این قندها با آمینو اسیدها ترکیب می‌شوند و مواد شیمیایی مضر برای سلامتی انسان تولید می‌کنند.

قهوه

در صورتی که دوستدار قهوه و عطر آن هستید، به هیچ عنوان آن را در یخچال نگه داری نکنید؛ چراکه سلول‌های موجود در قهوه، عطر سایر مواد غذایی در یخچال را به خود جذب می‌کند و عطر خود را از دست می‌دهد.

کد خبر 632147

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 57
  • نظرات در صف انتشار: 132
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
    میشه یه منبع موثق برای این مطلب بیارید؟ والا ما موز رو بیرون از یخچال قبلا نگه داری می کردیم، اما خراب شد. گوجه فرنگی رو هم بیرون نگه داری می کردیم، کپک زد!!
    • IR ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
      87 38
      تا ابد که نمیشه نگه داشت. دیرتر یا زودتر ممکنه خراب بشن
    • IR ۰۸:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
      79 18
      همش اشتباه هست اینقدر چرت وپرت ننویسید
    • النا IR ۰۰:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
      34 5
      یه دفعه تو خوابگاه ما سیب زمینی را گذاشتیم تو یخچال بعد رفتیم تعطیلات عید توی این مدت مسولان خوابگاه برق خوابگاه را قطع کرده بودن. وقتی بعد از عید اومدیم تا یه هفته از بوی بد نمیتونستیم بریم تو اتاق
  • سهیلا IR ۱۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
    64 56
    ممنون از اطلاع رسانی تون
  • علی IR ۱۲:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
    چرا دروغ میگید داداش اتفاقا نان اگر در یخچال بماند عمر طولانی تری دارد و دیر بیات و فاسد می شود. برو امتحان کن داداش من چرا چرت و پرت می نویسی.
    • IR ۱۰:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
      دقیقا نان تو یخچال خیلی طولانی تر میمونه
  • موسوی DE ۱۲:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
    97 24
    به نظر میرسد این مطلب ترجمه باشد. برای مثال در آلمان میوه ها را در یخچال نمی گذارند. نان را نیز اصلا در یخچال نمی گذارند ، چون به سرعت غیر قابل خوردن میشود. نگهداری این مواد در خارج از یخچال بستگی به شرایط آب و هوایی دارد.
    • IR ۱۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
      97 8
      اگ تو فریزر باشه تازه میمونه
    • حسن IR ۰۷:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
      46 11
      نان اگرکپک بزند فاسد می شود
    • ش IR ۰۸:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
      26 44
      من امتحان کردم نظرایشون درست بیرون ازیخچال بهتره
    • هالزی IR ۰۰:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
      10 5
      دقیقا
  • مشکات IR ۰۸:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    71 18
    به نظر شما کسی هست که سیب زمینی و قهوه رو توی یخچال بزاره 🤔
    • صابر اسکندری IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
      44 15
      مشکات جان هنرمند عزیز،من آدم دیدم قوری رو داخل یخچال گذاشته 😅
    • IR ۱۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
      29 47
      اره من سیب زمینی رو تو یخچال میزارم
    • Shoshovak7531@gmail.com IR ۰۵:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
      18 15
      😂🤭
    • شهناز IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
      24 19
      آره من دیدم دوستم سیب زمینی همیشه یخچاله
    • مرینت IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
      11 29
      هی من همه چیز تو یخچال میزارم حتی نان و سیب زمینی چون تازه میمون و حتا قهوه
  • حمیدرضا IR ۰۹:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    23 11
    سلام همگی خسته نباشیدبرنامه خوبه
  • ناشناس IR ۱۰:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    26 12
    کاملا درسته این مطلب گوجه دیدم که بیرون یخچال البته جای خنک تازه مونده دوامش بیشتر بوده تا یخچال زود پلاسیده نمیشه
  • محمد IR ۱۱:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    39 11
    اتفاقا اگه نانو بیرون از یخچال بگذاری در ۲۴ ساعت دیگه نمی شه خوردش ولی اگر داخل فریزر بگذاری بک هفته هم بیشتر می می مونه فقط کافیه یکم گرمش کنی موز هم توی یخچال نگذاری زودی سیاه و خراب می شه
  • احمد IR ۱۱:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    33 29
    اصلا راست نیست کاملا دروغه اون کسی که جواب پیام هامون رو میدی چرا انقدر با ما بد حرف میزنی ما بچت که نیستیم اه دیگه از این چیزا های دوروغ نذارین
    • سیدداود IR ۱۲:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
      4 2
      کاملا درسته
  • IR ۱۲:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    33 13
    نان اگه بیرون باشه لاستیکی میشه که
    • به توچه IR ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
      17 4
      ههههه
  • IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    30 5
    من همیشه نان رو تو کیسه فریزر داخل یخچال فریزر قرار میدم و زمان نیاز استفاده میکنم خیلی هم خوب میمونه
  • IR ۱۲:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    42 15
    خدایی آنقدر دروغ نگو برعکس نان خیلی خوب۵است در یخچال نگهداری شود لطفا خالی نبندید اتحادیه خالی بندان تهران بزرگ
  • IR ۱۲:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    28 12
    من گوجهفرنگی رو بیرون از یخچال گذاشتم زود شل وخراب شد بهترین جا برای نان فریزر بمدت کوتاه، گوجه یخچال، موز یخچال استمن امتحان کردم
  • نا شناس IR ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
    17 2
    اونقدر از این چرت و پرتا گفتین مردم راه درست خودشونو گم کردن
  • IR ۰۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
    27 7
    بابا چرا از خودت حرف در میاری اخه
  • Ali IR ۰۱:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
    28 5
    ما فقط تویخچالمون نون وگوجه وسیب زمینی داریم اگه اونارم نزاریم که دیگه نگه داری یخچال چ دردی میخوره اونم بفروشیم شاید تونستیم موزو.... بخریم
  • IR ۰۳:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
    43 5
    خرما وعسل هو نباید دریخچال نگهداری شود گل
    • IR ۰۰:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
      11 0
      والا تو این گرونی موز مون کجا بود .ما ک باید دوشاخه یخچال و در بیاریم کمدش کنیم.فقط همین نون و توی پلاستیک فلزر می زارم و بد قرار میدم فلزر و ب اندازه نیازم از فلزر در میارم. گرمش میکنم انگار تازه از نانوایی گرفتم. مردم بدبخت و سرگرم می کنن
    • IR ۰۱:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
      4 2
      ههههخخهه عالییییی
  • IR ۰۷:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
    26 5
    سلام نان را بیرون از یخچال نگهداری کنید بیات می شود . توی یخچال بیات نمی شود. متاسفم برای این کارشناس تغذیه!
  • دانیال PL ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
    23 4
    بابا اصلا کسی موز گیرش میاد که بخورهه ک بعدش تو یخچال بزارتش
  • نازی IR ۱۰:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
    26 2
    دقیقا نان در یخچال ومخصوصا در فریزر دیرتر بیات میشه .
  • مهدی IR ۱۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
    29 4
    با این گرونی ها دیگه همه چی به اندازه کم تهیه میشه. وهمون هم استفاده میشه و پاش به یخچال نمیرسه که بخوای نگران خراب شدنش بشی😏😏
  • جواد IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
    20 6
    من کفشامو هم تو یخچال میزارم
    • IR ۱۱:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
      16 4
      درود بر تو
  • Ati IR ۱۱:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
    11 3
    چه باحال
    • IR ۰۴:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
      5 2
      خدا نکشتت
  • خورشید IR ۱۲:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
    13 2
    سلام. من سالهاست نان رو توی جانونی توی یخچال نگهداری میکنم گاهی زیاد میموند و کپک میزد حدود 6 ماهی هست یک تکه چوب دارچین گذاشتم توی جانونی دیگه هم کپک نزد
  • دلوین IR ۰۰:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    4 0
    پس یخچال جای چیه.. اگ میگین تاخودمون بزاریم تو یخچال😅😅
  • امینه IR ۰۱:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    7 2
    این برای کسای هست که کم خرید میکنن ...
  • نجمه IR ۰۱:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    3 1
    در مورد سیب زمینی مطلب درسته. چون نشاسته به قند تبدیل میشه پس بهتره از شب قبل از یخچال دربیارین تا به دمای محیط برسه و همچنین موز هم در دمای یخچال همینطوره پس هردوتا رو چند ساعت قبل از مصرف دربیارید
  • IR ۰۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    3 0
    سلام نان خشک کنید هروقت لازم شد یک ساعت قبل خیس کنید بخورید
  • IR ۰۱:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    4 0
    این برا کسانی ک روزانه اندازه نیازشون نون و گوجه و ...میخرن ن تو ایران ک ۳۰تا لواش و ...
  • به توچه IR ۰۲:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    4 0
    نون بیرونه بخچال سه سوت خراب میشه چی میگی فقط تو یخچاله که میمونه
  • rahele RO ۰۳:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    2 1
    میشه اینقد با این نظریهایه چرت و پرتتون مردم رو به اشتباه نندازین نون تو یخچال بهتر میمونه گوجه هم همینطور عمدا به اشتباه میندازین که مردم پولشون رو تو جیب دولت بریزن خخخخخ
  • سحر IR ۰۳:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    5 1
    🤔🤔
  • افشین IR ۰۴:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    2 1
    چرا چرت میگی نون رو بذار فریز بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد گوجه روهم که اگه نذاری سریع پلاسیده و کپک میزنم موز هم خو کافیه ی روز بذاری بیرون دیگه قابل خوردن نیست کدوم آدم عاقلی سیب زمینی و قهوه رو میذارن تو یخچال که تو چرت تحویل مردم میدی سیب زمینی که اصلا روش نگهداریش به مدت طولانی باید هوا بهش نرسه...ی جا سرپوشیده ی گونی بریز و 2سانت خاک بریز روش..یک سال هم سالم میمونه من مسئول همشهری آنلاین بودم نویسنده این مطلب رو شوت میکردم بیرون
  • سارا IR ۰۶:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    5 0
    چقدر چرت و پرت نان در یخچال فریزر یه مدت راحت میشه نگه داشت هر وقت بخوام در میارم گرم میکنم انگار تازه گرفتی، گوجه بیرون از یخچال یه روزم نمی‌مونه،، موز به این گرونی اگرم بخرم دو یا سه تا که اونم خورده میشه ...
  • رضا گوهری IR ۰۷:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    6 0
    شما حتما قدرت خرید بالایی برخورداری ما که فقط از دور نضاره گر اینجور موارد هستیم نوش جونت
  • IR ۰۸:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    4 0
    سلام ماتوی یخچال خونمون به غیراز نان وگوجه چیزدیگه پیدانمیشه اگه اینها رانذاریم باید جاکفشی کنیمش
  • Siamac NZ ۱۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    3 0
    با سلام و درود بر همه خوانندگان محترم این گزارش، الگوی سوپر مارکت ها تا حدود زیادی می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. تو سوپر مارکتها نان و تخم مرغ و گوجه فرنگی و میوه ها و موز را در یخچال نگه نمیدارند ولی مرغ و ماهی و گوشت و شیر و کره وپنیر و بعضی سبزیجات و سیفی جات را تو یخچال نگه میدارند. دلیلش هم کاملا واضح است. آنها می خواهند جنسشون با طراوت و تازه دست خریدار برسد و ضمنا سلامت محصولاتشون و فساد پذیری بعضی محصولات اگر در جای مناسب نگهداری نشود به جیب آنها ضرر میزند. کار عاقلانه این هست که الگوی نگهداری مواد خوراکی را از سوپر مارکتها مد نظر داشته باشیم. تصدق همگی
  • حسین IR ۱۳:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    7 2
    نطرم اینکه چرت وپرت ننویسید خواهشان با شعور مردم بازی نکنید